25 Χρόνια Σεραϊκόν...Γεύσεις για να μοιραστείς...Αισθήσεις να εξερευνήσεις!

EVENTS

Η πολύχρονη πείρα και η αγάπη μας για τη μαγειρική μας έχει φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Αναλαμβάνουμε με απόλυτη συνέπεια και κατανόηση την διοργάνωση του μπουφέ οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωση. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμόζουμε το μενού και τη διακόσμηση ανάλογα με το ύφος της βραδιάς και σε συνεργασία μαζί σας, ακολουθώντας το γούστο και τις προτιμήσεις σας,  διοργανώνουμε αξέχαστες εκδηλώσεις.
Αναλαμβάνουμε ειδικά event και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο ασυναγώνιστες τιμές.


ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Πραγματοποιήθηκε στις 26/06/2014 από την Τράπεζα Eurobank εκδήλωση προς τους επί σειρά ετών πελάτες της, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας, με ξενάγηση στους χώρους του και στη συνέχεια γεύμα στον αίθριο χώρο του μουσείου, απολαμβάνοντας τα εκλεκτά εδέσματα του Catering Σεραϊκόν.


XTERRA I GREECE - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – 2013
Πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα το Α’ Τρίαθλο 2013, με μεγάλη συμμετοχή από Έλληνες και ξένους αθλητές απ’ όλες τις χώρες. Κατά τη διάρκεια όλων των αθλητικών εκδηλώσεων, η διαμονή των Ελλήνων και ξένων αθλητών στο ξενοδοχείο Αιολίδες στα Καλύβια Πεζούλας περιλάμβανε εκλεκτό και ποιοτικό φαγητό, που μόνο το Catering Σεραϊκόν ξέρει να προσφέρει.